Befőzős okosabban, mondhatni empírikus alapokon

Másodjára először sárgabarack került a kondérba. Rá a már ismertetett édesítőszer, a fruktóz.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ezúttal megnéztem egy másik dzsem fix hátulját is, ennél csak feltételezésekbe bocsájtkozhatom – a növényi zsír nagy valószínűséggel pálmazsír. Még odaírni sem merik. Így nehéz ilyenekre alapozniOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Az isteni szikra ezen termékek képében érkezett hozzám: növényi pektin a zselésítéshez, nátrium-benzoát a tartósításhoz, citromsav a színmegőrzéshez.OLYMPUS DIGITAL CAMERAA sárgabarackkal jobban meg lehet küzdeni.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Sűrűbb lett az eddigieknél, így kevesebb is. A kis üveg az már tényleg egy vicc.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ilyen ha elfogy.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Együtt a család, mármint a befőzőcsalád.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKókuszvirágcukrot kapott az őszibarack. Meg is színezte a végeredményt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Határozottan tovább kell főzni az őszit, ha az keményebb, mint nem.OLYMPUS DIGITAL CAMERAEzek nem bogyós gyümik, nem lesz belőlük 5-6 üveggel.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Felcímkézni meg még lusta voltam.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s